Goda exempel och hjälp i vardagen

Samhällsbygge pågår är ett nyhetsbrev som ger goda exempel på vad som bör göras, påpekar vad som inte görs och visar hur det kan gå till att göra mer. Med några veckors mellanrum får du läsa om goda exempel som kan inspirera till efterföljd och nyheter som är viktiga för ledare och intresserade inom samhällsbyggnadsområdet.

Nyhetsbrevet ersätter inte alla dina andra nyhetskanaler på området, men kan förhoppningsvis ge konkreta tips, stöd med besvärliga utmaningar och vara en källa för den som vill förändra världen - men tänker börja i kommunen, staden eller landsändan där hen bor.

Nyhetsbrevet skrivs av mig, Björn Sundin, och är en del av verksamheten i mitt företag Samhällsbygget AB, som hjälper ledare att arbeta för verklig förändring - och får omvärlden att märka det. Jag är föreläsare, författare och strategisk rådgivare inom kommunikation, ledarskap och public affairs, med särskild inriktning mot byggande, stadsutveckling och hållbarhet. 

Varför prenumerera?

Prenumerera för att få full tillgång till nyhetsbrev och webb. Missa aldrig en uppdatering, varje nyhetsbrev hamnar direkt i din e-post.

Nyhetsbrevet och webbsidan är gjord via Substack.com.

Subscribe to Samhällsbygge pågår

Utmaningar, glädjeämnen, goda exempel och nyheter för samhällsbyggare.

People

"...i stadsbyggnadssammanhang känd som en person som balanserar olika intressen väl och samtidigt får saker att hända" /Karolina Skoog, fd miljöminister